Надворешен филтер за аквариум “SunSun HW-404В”

9,990.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“SunSun HW-404В” надворешен канистер филтер со УВ стерилизатор:
-ултра тивок
-интегриран УВ стерилизатор со моќност од 9W
-идеално решение за филтрација на солени и слатководни аквариуми
-капацитет на пумпа 2000 l/h-66W
-4 комори за филтер материјал
-филтер материјал вклучен во цената
-Капацитет за филтер медија од 19 литри
-Керамичка неабечка оска на пропелер која овозможува тивко работење и продолжен работен век