Надворешен филтер за аквариум “SunSun HW-403В”

7,490.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“SunSun HW-403В” надворешен канистер филтер со УВ стерилизатор:
-ултра тивок
-интегриран УВ стерилизатор со моќност од 9W
-идеално решение за филтрација на солени и слатководни аквариуми
-капацитет на пумпа 1400 l/h-46W
-3 комори за филтер материјал
-филтер материјал вклучен во цената
-Капацитет за филтер медија од 12 литри
-Керамичка неабечка оска на пропелер која овозможува тивко работење и продолжен работен век