Надворешен филтер за аквариум “SunSun HW-302”

4,490.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“SunSun HW-302” надворешен канистер филтер:
-ултра тивок
-идеално решение за филтрација на солени и слатководни аквариуми
-капацитет на пумпа 1000 l/h-18W
-3 комори за филтер материјал
-филтер материјал вклучен во цената
-Капацитет за филтер медија од 8 литри
-Керамичка оска на пропелер која овозможува тивко работење и продолжен работен век