Околувратник за куче 24-50cm Црвен,розев и син Meg Collar

180.00 ден

Out of stock

Опис на производот

MEG е линија на околувратници со рефлектирачки шепи. Материјалот од кој се направени е издржлив, отпорен на истегнување. Јаките се прилагодливи и доаѓаат во 3 бои. Комплетот вклучува 1 од 2 ленти со цврст карабин. Заедно, тие создаваат модерна и елегантна целина.