Little One Ѕвонче за јадење 150гр

399.00 ден

Опис на производот

Ѕвоното не само што ќе биде забавна играчка, туку и извор на витамини, минерали и влакна потребни за правилно варење на глодарите и зајците. Необичниот облик на закуската ќе биде главната атракција за вашето домашно милениче. Освен тоа, животните ќе можат да ги острат забите кои постојано растат.
  • протеини – 9%
  • масти – 2%
  • пепел – 8%
  • влакна – 15%
Понудете го ѕвончето како дополнителна храна за глодари.