Little One Цветна чинија 120гр

399.00 ден

Опис на производот

Цветната чинија Little One е направена од ливадска трева и цветови од невен кои се сушат на начин за да се зачува максимумот на корисни каротеноиди. Прекрасната комбинација на билки и цвеќиња обезбедува оптимален баланс на хранливи материи. Самиот сад е доволно тврд за да послужи како средство за нега на забите за глодари и зајци.
  • протеини 9%
  • масти – 2%
  • пепел – 8%
  • влакна – 15%
Понудете го садот како дополнителна храна за глодари.
Полнете го садот толку често колку што сакате.