Little One Хранлива шишарка за глодари 1 парче

290.00 ден

Опис на производот

 Little One шишарката е одлична играчка за домашни миленици. Додека крцкаат шумски шишарки, животните ги острат забите и добиваат корисни хранливи материи содржани во јаткастите плодови. Оревата пигнолија е богата со антиоксиданси, витамини и минерали. Се користиме специјална техника за сушење на шишарките Little One, затоа содржината на катран е значително намалена.