Little One храна за хрчаци

192.00 ден330.00 ден

Little One храна за хрчаци – 400гр
192.00 ден
Little One храна за хрчаци – 900гр
330.00 ден

Опис на производот

Храната Little One за хрчаци го содржи целиот комплекс на протеини, масти, јаглени хидрати, витамини и минерали неопходни за висококвалитетно хранење и здравје на вашето домашно милениче. 
  • протеини – 13,2%
  • масти – 6,4%
  • влакна – 6%
  • пепел – 5%
  • калциум – 0,8%
  • фосфор – 0,5%
Во зависност од големината на миленичето, дневната норма на храната за хрчак Little One е 10-20 g.
Погрижете се вашиот хрчак да има свежа вода.
Ве молиме запомнете: хрчаците треба да јадат храна што содржи животински протеини. Треба да се нуди не повеќе од двапати неделно.