Little One Храна за морско прасе

195.00 ден335.00 ден

Little One Храна за морско прасе – 400 гр
195.00 ден
Little One Храна за морско прасе – 900гр
335.00 ден

Опис на производот

Храната Little One за морски прасиња го содржи целиот комплекс на протеини, масти, јаглени хидрати, витамини и минерали неопходни за висококвалитетно хранење и благосостојба на вашето домашно милениче. Урамнотежената содржина обезбедува висока хранлива вредност.
  • протеини – 17,2%
  • масти – 4,4%
  • влакна – 9,7%
  • пепел – 7%
  • калциум – 0,9%
  • фосфор – 0,6%
Дневната норма на храната Little One за морски прасиња е 35-50 g во зависност од големината на вашето домашно милениче.
Погрижете се миленикот да има свежа вода и сено.