Little One Храна за зајак

195.00 ден813.00 ден

Little One Храна за зајак – 400 гр
195.00 ден
Little One Храна за зајак – 900 гр
335.00 ден
Little One Храна за зајак – 2,3 кг
813.00 ден

Опис на производот

Храната за зајци Little One го содржи целиот комплекс на протеини, масти, јаглени хидрати, витамини и минерали неопходни за висококвалитетно хранење и здравје на вашето домашно милениче. Урамнотежената содржина обезбедува висока хранлива вредност..
  • протеини – 13,7%
  • масти – 4%
  • влакна – 16%
  • пепел – 7%
  • калциум – 0,9%
  • фосфор – 0,5%
Дневната норма на храна за зајакот Little One е 40 g на кг телесна тежина.
Погрижете се вашиот зајак да има свежа вода и сено.