Little One Стикс за глодари со ориз и јаткасти плодови 2 х 55гр

225.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за домашни мали миленици.
  • протеини – 11,5%
  • масти – 4%
  • влакна – 4,5%
  • пепел – 2,3%
  • калциум – 0,17%
  • фосфор – 0,28%