Little One Стикс за глодари со овошје 2 х 60гр

225.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за домашни мали миленици.
  • протеини – 12%
  • масти – 5%
  • влакна – 5,7%
  • пепел – 2,6%
  • калциум – 0,21%
  • фосфор – 0,3%