Little One Стикс за глодари со ливадска трева 2пар.

240.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за мали животни.
  • протеини – 11,5%
  • масти – 2,37%
  • влакна – 5,7%
  • пепел – 2,9%
  • калциум – 0,22%
  • фосфор – 0,28%