Little One Стикс за глодари со бобинки 2 х 60гр

225.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за домашни мали миленици.
  • протеини – 12%
  • масти – 5%
  • влакна – 4,9%
  • пепел – 2,6%
  • калциум – 0,23%
  • фосфор – 0,31%