Little One Стикс за глодари со билки и цвеќиња 2 х 55гр

225.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за домашни мали миленици.
  • протеини – 11,7%
  • масти – 3,6%
  • влакна – 5,6%
  • пепел – 2,6%
  • калциум – 0,2%
  • фосфор – 0,28%