Little One Стапчиња од ливадски треви 85гр

190.00 ден

Опис на производот

Little One Стикот е играчка за, која е развиена специјално за глодари и зајаци. Направен е од миризливи ливадски треви и покриена со еден од трите вкусни додатоци: цветови од невен, морков или ливчиња од роза.
Поради својата форма, стикот ќе го привлече вашето домашно милениче и ќе помогне да се наострат неговите постојано растечки заби, додека состојките на стикот ќе помогнат да се збогати исхраната со витамини, минерали и влакна потребни за правилно варење на глодарите и зајците.
Цветовите на невенот се богати со каротеноиди и витамин Ц, кои го тонираат и позитивно влијаат на имунитетот на домашно милениче.
Морковот содржи високо ниво на каротин, калиум, железо, фосфор, витамин Ц и фолна киселина. Редовното дополнување на исхраната на миленикот со морков ќе доведе до зголемена виталност, зајакнување на имунолошкиот систем и стимулирање на способностите за регенерација на телото.
Ливчињата од роза се богати со влакна, витамин Ц и есенцијални масла, кои позитивно влијаат на состојбата на кожата и крзното и се потребни за правилно варење.

МОРКОВ

 • протеини – 8,7%
 • влакна – 14,5%
 • масти – 2,2%
 • пепел – 3,2%

НЕВЕН

 • протеини – 8,6%
 • влакна – 15,8%
 • масти – 2,2%
 • пепел – 3,4%

ЛИВЧИЊА ОД РОЗА

 • протеини – 8,6%
 • влакна – 15,5%
 • масти – 2,2%
 • пепел – 3,4%
Користете ги стиковите како дополнителна храна за глодари и зајци.
Понудете стикови со различни додатоци за да ја диверзифицирате и збогатите исхраната на миленикот.