Little One Планинско сено непресувано

290.00 ден383.00 ден

Little One Планинско сено непресувано – 400гр
290.00 ден
Little One Планинско сено непресувано – 1кг
383.00 ден

Опис на производот

Планинското сено Little One е природно одгледувана сончева трева. Со оглед на тоа што сеното е главен дел од исхраната на сите тревојади миленичиња (зајци, морски прасиња, чинчили, дегу), потребно е постојано да му давате сено на вашето домашно милениче.

Hay Little One има богата ботаничка разновидност; обезбедува есенцијални влакна неопходни за здравјето на забите и правилното варење.

Сеното, исто така, може совршено да послужи како постелнина и забава, бидејќи вашите миленици можат да се пробијат и да градат гнезда од него.
  • протеини – 10,6%
  • сурови масла и масти – 2,1%
  • сурови влакна – 29,2%
  • сурова пепел – 8,3%