Little One Награди за глодари со бобинки 200гр

415.00 ден

Опис на производот

Сортираните бобинки се најбогат извор на хранливи материи.
Бриарот и сушениот рован содржат големи количини на витамин Ц.
Џунипер е позната како лековито растение многу, многу години. Нејзините бобинки имаат корисни ефекти врз дигестивниот систем, како и врз кожата и крзното на животните.
Бобинките од глог, покрај сложените биолошки активни материи, содржат и пектин кој е одлично средство за детоксикација.
  • протеини – 3,5%
  • масти – 2,8%
  • влакна – 18,5%
  • пепел – 3,5%
Понудете го како закуска или како дополнителна храна за глодари.
Дневна норма: хранете 1-2 лажички дневно, во зависност од големината на миленичето.