Little One Награда за глодари со хербал 100г

245.00 ден

Опис на производот

Вашите миленици ќе ги ценат крцкавите билни грицки направени од избрани зрна и сушени билки. Овие билни грицки се одличен извор на влакна кои го стимулираат варењето.
  • протеини – 10%
  • масти – 2%
  • влакна – 4,5%
  • пепел – 2%
Понудете го како закуска или како дополнителна храна за глодари.
Дневна норма: понудете 1-3 парчиња дневно, во зависност од големината на миленичето.