Little One Награда за глодари со рогач 200г

220.00 ден

Опис на производот

Гравот од рогач или скакулец е единствен грав кој расте само во медитеранскиот регион.
Рогачот е богат со витамини од групата Б, калциум, железо, магнезиум и други минерали. Поради нивниот сладок вкус, гравот од скакулци е омилен на сите домашни миленици.
  • протеини – 4,8%
  • масти – 0,9%
  • влакна – 10%
  • пепел – 3%
Понудете го како закуска или како дополнителна храна за глодари.
Дневна норма: понудете 1-2 лажички дневно, во зависност од големината на миленичето.