Little One Награда за глодари со овошје 200г

299.00 ден

Опис на производот

Сувото овошје е многу повеќе од едноставно гурманско јадење за домашни миленици.
Бананите се високо хранлив производ богат со калиум.
Ананасот содржи голема количина на каротин, витамини А и Ц, различни Б витамини, магнезиум и јод.
Сувото грозје е богато со минерални соли, органски киселини и витамини.
  • протеини – 1,8%
  • масти – 11%
  • влакна – 3,9%
  • пепел – 2%
Понудете го како закуска или како дополнителна храна за глодари.
Дневна норма: послужете 1-3 парчиња дневно, во зависност од големината на миленичето.