Little One Награда за глодари со зрна 100г

220.00 ден

Опис на производот

Надуената пченица, јачмен и пченка не се само задоволство што сите домашни миленици го обожаваат. Надуените зрна имаат мала волуменска густина и ги претвораат протеините и јаглехидратите во лесно сварливи хранливи материи.
  • протеини – 10%
  • масти – 2,8%
  • влакна – 1,6%
  • пепел – 1,5%
Понудете го како закуска или како дополнителна храна за глодари.
Дневна норма: послужете 1-3 лажички дневно, во зависност од големината на миленичето.