Little One Награда за глодари со зеленчук 150г

315.00 ден

Опис на производот

Little One наградите со зеленчук се хранлив и вкусен додаток во исхраната на глодари и зајци. Мешавината, која се состои од пет видови сушен зеленчук, може да помогне да се промени исхраната на животните и да им се обезбедат витамини и други хранливи материи.
  • протеини – 12%
  • масти – 2,3%
  • влакна – 22%
  • пепел – 6,2%
Понудете го како закуска или како дополнителна храна за глодари.
Дневна норма: послужете 2-3 лажички дневно, во зависност од големината на миленичето.