Little One Награда за глодари со витамин Ц 180г

469.00 ден

Опис на производот

Морските прасиња, чичилите и другите домашни миленици имаат посебна потреба од витамин Ц. Little One Наградите со витамин Ц се мешавина од бобинки, овошје и зеленчук со максимална содржина на витамин Ц.
  • протеини – 4,3%
  • масти – 1,8%
  • влакна – 20,1%
  • пепел – 3,6%
Понудете го како закуска или како дополнителна храна за глодари.
Дневна норма: послужете1-2 лажички дневно, во зависност од големината на миленичето.