Little One Мали пченки за глодари 130гр

373.00 ден

Опис на производот

Малите пченки за глодари се вкусно уживање, како и добар додаток на главната храна за вашето домашно милениче. Можете да го понудите во форма на кочан или во форма на пуканки варени во микробранова печка.
За да направите пуканки, ставете го кочанот во затворен сад погоден за микробранова печка и варете 2-3 минути со полна моќност.
Запрете ја микробрановата печка кога пукањето ќе се забави до еден или два пукања во секунда или во случај на мирис на изгорено. Не оставајте го кочанот без надзор.
Послужете му ги пуканките на вашето домашно милениче само кога ќе се изладат!