Little One за глодари со зеленчук 2 х 60гр

225.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за домашни мали миленици.
  • протеини – 12%
  • масти – 4%
  • влакна – 5,7%
  • пепел – 2,7%
  • калциум – 0,23%
  • фосфор – 0,31%