Little One Закуска тунел 1 парче

430.00 ден

Опис на производот

Малиот тунел „Вкусен лавиринт“ е вкусна, целосно јадлива играчка за хрчаци, стаорци, глувци и гербили покриени со крцкави надуени зрна, вкусно сушено овошје и разновиден зеленчук. Овој правоаголен тунел за играње долго време ќе ги плени миленичињата, давајќи им се во едно: нови авантури, вкусно уживање и место за криење и одмор.
  • суров протеин – 10,9%
  • сурови масла и масти – 9,1%
  • сурови влакна – 7,6%
  • сурова пепел – 2,5%