Little One Закуска тунел голем

705.00 ден

Опис на производот

Големиот тунел „Вкусен лавиринт“ е целосно јадлива, привлечна играчка за зајци, морски прасиња и други тревопасни животни. Тој е покриен со варијации на парчиња вкусно овошје и зеленчук (како пашканат, тиквички, снегулки од грашок, јаболко и други) што ја прави оваа играчка многу привлечна за домашните миленици.
Удобната правоаголна форма го прави овој тунел за играње идеален за авантури внатре и надвор! Направен е за глодање, ѕиркање и лазење. Покрај тоа, може да биде пријатно место за одмор и спиење. Големиот тунел му дава на миленичето чувство дека е во неговото природно живеалиште, поддржува инстинктивно однесување на криење, додека овошјето и зеленчукот ја збогатуваат исхраната со витамини и минерали.
  • суров протеин – 8,5%
  • сурови масти и масла – 3,2%
  • сурови влакна – 12%
  • сурова пепел – 2%