Little One Закуска корен од глуварче

235.00 ден

Опис на производот

Коренот од глуварче не е само омилен деликатес за сите домашни миленици, туку и здрав додаток во исхраната. Мелејќи со забите, вашето домашно милениче ќе добие калциум и други минерали содржани во корените. Корените на глуварчето акумулираат инулин - елемент за заштита на црниот дроб.
Ова задоволство се произведува со помош на високотехнолошко сушење што овозможува зачувување на сите корисни состојки. Глуварчињата се собрани во еколошки безбедното подрачје.