Little One Гранки со пашканат и тиква

250.00 ден

Опис на производот

Гранките покриени со пашканат и тиква не се само омилено задоволство за глодарите и зајците, туку и корисен додаток во нивната исхрана. Мејелќи со забите, миленичето ќе ги добие потребните витамини и минерали.
Пашканатот е богат со витамин Ц и витамини од Б-групата, како и со есенцијални масла, кои го тонираат и позитивно влијаат на метаболизмот на глодарите и зајаците.
Тиквата е вреден извор на бета-каротен и витамин Д потребни за здрави коски и ткиво на 'рскавица, како и за нервниот систем.
Користете гранки со пашканат и тиква како дополнителна храна за глодари и зајци.
Понудете вкусни гранки со различна покривка за да ја диверзифицирате и збогатите исхраната на миленикот.