Little One Гранки со ливчиња и треви

250.00 ден

Опис на производот

Гранките покриени со ливчиња и треви не се само омилено задоволство за глодарите и зајците, туку и корисен додаток во нивната исхрана. 
Широкиот спектар на ливчиња,го тонираат и благотворно влијаат на целокупната благосостојба на животните. На пример, ливчињата од невен, сончоглед и пченкарно цвеќе придонесуваат многу за здравјето на гастроинтестиналниот тракт. Додека хибискусот и ливчињата од сончоглед имаат антибактериски и антиоксидантни својства.
Тревите се богати со влакна од лон-ткивни влакна, кои се потребни за правилно и удобно варење, а служат и како алатка за нега на забите.
Користете гранки со ливчиња и треви како дополнителна храна за глодари и зајаци.
Понудете вкусни гранки со различна покривка за да ја диверзифицирате и збогатите исхраната на миленикот.