Little One Гранки од рибизла 50гр

308.00 ден

Опис на производот

Гранките на овошни дрвја и грмушки треба да бидат вклучени во дневниот оброк на глодари и зајци. Ова е неопходно не само за разновидноста на исхраната, туку и за острење и нега на забите. Важно е да се дадат гранките со кора, бидејќи кората е главен извор на хранливи материи. Гранките се богати со протеини, витамини, минерали и микроелементи.