Little One Гранки од лешник за глодари 7 парчиња

387.00 ден

Опис на производот

Забите на глодарите и зајците растат во текот на целиот живот. Поради оваа причина, животните мора постојано да ги острат. Кога не можат да го направат тоа, тие се склони кон бројни болести: проблеми со забите, повреди на непцата итн.
Гранките од лешник Little One се природна алатка за острење на заби кај глодари и зајци. Додека ја гризат гранката на лешник, животните ја добиваат потребната стоматолошка нега, освен тоа, им помага да останат зафатени некое време.