Little One Бисквити за глодари со сушен морков и спанаќ 5 х 7гр

183.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за хрчаци, стаорци, глувци и гербили. Бисквитите Little One се вкусен и здрав додаток на дневната исхрана на глодарите. Морковот и спанаќот содржани во бисквитите го прават задоволството особено вкусно.
  • протеини – 11%
  • масти – 4%
  • влакна – 0,3%
  • пепел – 0,95%
Понудете бисквити како дополнителна храна.
Закачете го бисквитот внатре во кафезот со држач или ставете го во хранилката.
Во зависност од големината на миленикот, понудете 1-2 бисквити неделно.