Конг школка за награди сино црвена S - 10,8x9,5x9,5cm

880.00 ден

Опис на производот

Превртлива, отскочна гозба исполнета со забава, која е тешка колку што е забавна, KONG Rewards по случаен избор дели почести или клоца додека кучето го движи наоколу. Обезбедувајќи здрава ментална стимулација, уникатната форма има и непредвидливо отскокнување што ги одржува кучињата активни додека играат. Издржливиот материјал, дизајниран за долготрајни сесии на тивка забава, може да се користи и за оброци за управување со тежината.