Конг replay играчка со диспанзер за посластици виолетов S – 17,8×10,2×10,2cm

1,075.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Кога кучето ќе ја турка KONG Replay, оваа следна генерација на играчки за пуштање благо ќе се тркала – потоа сама се тркала назад. Целосно напојуван со шепа, неодоливото движење за враќање ги вклучува најпаметните младенчиња, поканувајќи ги повторно да туркаат, поттикнувајќи поголема забава за враќање назад. Како што се тркала KONG Replay, дава третмани за наградување на движењето на шепата, а истовремено обезбедува здрава ментална и физичка стимулација. Оваа уникатна играчка што се враќа самостојно има две приклучоци за доделување намирници кои ја удвојуваат вкусноста додека кучето се занимава и си игра со играчката што всушност игра.