Конг Хопз топка виолетова L – 15,2×15,2×12,1cm

920.00 ден

Опис на производот

KONG Hopz е награден дозер за уживање што ги задоволува природните инстинкти за потрага по храна за постојано ментално збогатување. Неговата орбитална форма создава непредвидливо движење што предизвикува ангажман додека кучињата ја откриваат оваа паметна играчка за сложувалки. Суптилните движења на нишање се комбинираат со чкрипење што го поттикнува интересот на кучето и го продолжува времето за игра.