Аквариум комплет “Diversa Startup 80 set AP”

9,990.00 ден

Опис на производот

Одличен аквариум сет составен од:
-Правоаголен аквариум со заоблено предно стакло со димензии:
Должина: 80цм
Длабочина: 35цм
Височина : 40цм
Волумен: 112 литри
-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно флуоросцентно осветлување со моќност од 2х18W/6500K
-Потопен филтер со моќност од 1000л/ч
-100W Грејач со термостат
-Термометар
-Мрежа за риби