Аквариум комплет “Diversa Startup 60 set”

5,990.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Одличен аквариум сет составен од:
-Правоаголен аквариум изработен од високо квалитетно стакло со димензии:
Должина: 60цм
Широчина: 30цм
Височина : 30цм
Волумен: 54 литри
-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно флуоросцентно осветлување со моќност од 15W/6500K
-Потопен филтер со моќност од 600л/ч
-50W Грејач со термостат
-Термометар
-Мрежа за риби