Аквариум комплет “Diversa Startup 40 set AP”

4,490.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Идеален аквариум сет за почетници составен од:
-Правоаголен аквариум со заоблено предно стакло со димензии:
Должина: 40цм
Широчина: 25цм
Височина : 25цм
Волумен: 25 литри
-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно ЛЕД осветлување со моќност од 6W/6500K
-Потопен филтер со моќност од 300л/ч
-25W Грејач со термостат
-Термометар
-Мрежа за риби