Аквариум комплет "Diversa star up 40"

4,190.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Идеален аквариум сет за почетници составен од:
-Правоаголен аквариум изработен од високо квалитетно стакло со димензии:
Должина: 40цм
Широчина: 25цм
Височина : 25цм
Волумен: 25 литри
-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно ЛЕД осветлување со моќност од 6W/6500K
-Потопен филтер со моќност од 300л/ч
-25W Грејач со термостат
-Термометар
-Мрежа за риби