KILTIX антипаразитски околувратник за мали кучиња 38 сантиметри

1,160.00 ден

Опис на производот

Антипаразитскиот околувратник е наменет за мали раси на кучиња и е со должина од 38 сантиметри. Се употребува за третман на крлежи и болви кај кучиња и заштита од повторна инфестација со истите во рок од 7 месеци. Наменет е за надворешна употреба. Со употребата на антипаразитскиот околувратник, крлежите ќе бидат убиени и ќе паднат од миленикот во рок од 24 до 48 часа по наездата без да го земаат крвниот оброк. По третманот не може да се исклучи прифаќањето на поедини крлежи. Поради тоа, не може сосем да се исклучи можноста од пренос на заразни болести преку крлежите ако условите се неповолни.