IV SAN BERNARD – GREEN CAVIAR – 10 in 1

1,490.00 ден

Опис на производот

Концентрат на велнес третмани за влакното.
Производ е наменет за:

 • да изврши антиоксидативно дејство
 • да го заштити слојот од UVA и UVB зраци
 • да го заштити влакното од топлината на фен и пеглата за коса
 • да го намали времето на сушење 
 • да го контролира антистатичкиот ефект 
 • Хидрирајте го и длабински негувајте го крзното
 • Дајте блесок и сјајност
 • Направете го крзното меко и кадифено
 • Поправете ја структурата на крзното
 • Вратете ја убавината, здравјето и виталноста на крзното.

Начин на употреба:

Нанесете го концентратот 10 во 1 директно на влажно крзно.Без плакнење!