IV SAN BERNARD – GREEN CAVIAR – Кондиционер за куче 300мл

1,490.00 ден

Опис на производот

Iv San Bernard - Green Caviar кондиционерот за куче е богат со екстракти од Caulerpa Lentilifera (познат и како растителен кавијар) и витамин, кои го омекнуваат влакното хидрирајќи го и давајќи му сила и виталност. Наменет е за изложбени кучиња.

Начин на употреба:

Нанесете на измиено крзно со шампон Caviar Green. Оставете да делува 5/10 минути, исплакнете и продолжете со сушење. 
Подготовка : Овој третман се препорачува да се изврши најмалку 45 дена пред натпреварот и да се повтори 3 пати во комбинација со останатите производи од линијата Caviar Green за да се добијат оптимални резултати во рингот.