IV SAN BERNARD – DO IT YOURSELF – Шампон за мали кучиња и мачиња 2во1 300мл

884.00 ден

Опис на производот

Iv San Bernard - Do It Yourself - Шампон за мали кучиња и мачиња 2во1 е специфичен шампон за кучиња и мачиња до 12 месеци. Неговата нежна формула има двоен ефект кој ја штити кожата без да ги иритира очите, правејќи го крзното меко и со пријатен мирис.

Начин на употреба:

На претходно навлажнето крзно распоредете доволна доза шампон разреден 1:3 со вода.
Убаво масирајте 3 минути и исплакнете со топла вода.