IV SAN BERNARD – DO IT YOURSELF – Шампон за куче и маче со средно влакно 300мл

884.00 ден

Опис на производот

Идеален шампон за кучиња и мачки со средно влакно. Неговото деликатно дејство дава еластичност на влакното оставајќи го крзното меко.

Начин на употреба:

На претходно навлажнето крзно распоредете доволна доза шампон разреден 1:3 со вода.
Масирајте 3 минути и исплакнете со топла вода.