IV SAN BERNARD – DO IT YOURSELF – Кондиционер за кучиња и мачиња со кратко влакно 300мл

884.00 ден

Опис на производот

Специфичен омекнувачки регенератор за крзната на кучињата и мачките со кратко влакно. Неговите компоненти даваат мекост и помагаат во спречување на првут. 

Начин на употреба:
По миењето нанесете доволна доза регенератор на крзното, внимателно масирајте околу 3-5 минути. Исплакнете темелно со топла вода.