IV SAN BERNARD – DO IT YOURSELF – Кондиционер за куче и маче со средно влакно 300мл

884.00 ден

Опис на производот

Специфичен омекнувачки мелем за кучиња и мачки со средно влакно. Дава мекост и сјај на крзното. 

Начин на употреба:

По миењето нанесете доволна доза регенератор на крзното, внимателно масирајте околу 3-5 минути. Исплакнете темелно со топла вода