IV SAN BERNARD – CHRISTIAN DOG – Парфем за кучињав и мачки 150мл

1,250.00 ден

Опис на производот

Парфем со слатки ноти за природна арома. За кучиња и мачки.

Начин на употреба:
Испрскајте директно на крзното на миленикот, избегнувајќи контакт со очите на растојание од 15/20 cm.