Грејач за аквариум “Diversa Thermo Plus 300”

990.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“Diversa Thermoplus 300” 
-Потопен грејач за аквариум со моќност од 300w
-Со вграден термостат
-Овозможува прецизно подесување на температура
-Опсег на подесување од 18 до 35 степени целзиусови
-Изработен од специјално стакло
-За солени и слатководни аквариуми
-Безбеден за користење
-Идеален избор за аквариумо до 300 литри.
-Должина:32цм
-Произвoдител: “Diversa Poland”